Perşembe, Nisan 16, 2009

Güle güle 7 , Hoşgeldin 8. Ay :))))

Bora büyüdü artık 7 aylık kocaman bir bebek oldu..Dün doktor kontrolümüzde doktorumuz beni uyardı.. "Annesi bu çocuğa fazla yüklenmişsin bu ay " dedi.. Sebebi de bu ay 900gr almış Bora mız.. Bora bu ay Rejimde :)))))

7.Ay kilomuz 10810gr boyumuz 72cm olmuş..

Bu sabah ilk kez babayı işe gönderirken arkasından ağladı.. Sanırım kapının yanında babaya hoşçakal derken bizimde dışarıya çıkacağımızı düşündü ve heyecanlanmıştı.. elleri ayakları kıpır kıpırdı kucağımda.. Ama baba öpüp gidince kapı kapandığı anda Bora da ağlamaya başladı.. Ama ne ağlamak... Zor sakinleştirdim..

Büyüdükçe huy değiştirdikleri gerçekten kanıtlanmış oldu.. Dünden beri sürekli mız mız... Kendi kendine oyuncakları ile oynuyordu ama 2 gündür sürekli mıkıranıyor ağlıyor.. Kucağımda durmak istiyor.. Bir de gezmek. dışarıya çıktığımızı anlaması yetiyor eski sakin çocuk olması için..

Bir de evi yürüyerek gezmek istiyor.. Anneve babanın beli kopuyor onu öyle gezdirecek diye ama Beyimizin mutluluğu için katlanıyoruz..


Bize yine Bursa yolları görünüyor.. Babamızın böbrekleri yine taş yapmış.. Bunu 7 yaşından beri yaşıyormuş ama son yıllarda sayıları ve büyüklükleri çok arttı.. Burada gittiğimiz tüm doktorlar önce ameliyat sonra tedavi diyorlar.. Allah a şükür böbreklerin çalışmasında bir sorun yok..
Biz de Bursa da tanıdık bir doktor ile görüşelim.Önce bütün metabolizması ile ilgili testler yapılsın.Sorun tespit edilsin.Ondan sonra bıçak altına yatılacaksa o zaman olsun diyoruz..

2 yorum:

  1. cansu'cum ya senin oğlana maşallah vallahi! anne sütü mü yoksa mama bebeği mi? benim küçük oğlum seninkindenbir ay küçük ama 8 kg ancak yani! hemde süt yapacam diye ben şiştim anasını satayım!hepsini bize bağışlasın ALLAH! borayı da çok öpenzii çok tatlı maşallah maşallah!!!

    YanıtlaSil
  2. Malesef Bora mama bebeği..
    İlk 2.5 ay anne sütü aldı.. Meme ile hiç anlaşamadı.Emmeyi reddetti.. Hatta memeyi görünce öcü görmüş gibi ağlıyordu velet.. Bende pompa ile sağarak ne kadar alırsa kar dedim..Ama tabi onun emmesine benzemedi ve süt tükendi..Bende sütü aarttırmak için yedim de yedim..Hala da kilo vermeye çalışıyorum..Sende senin yaramazların resimlerini koy çünkü bende çok merak ediyorum..

    YanıtlaSil