Cuma, Ekim 16, 2009

Bu ara neler neler oldu....







Yine Bursa gittik..Ve sen sokaklarda gezmenin tadını iyice aldın.. Orada bir sürü arkadaş edindin..Onlarla bir arada hem de sokakda oynamakdan çok mutluydun.Anneanne ve dede emrine amadeydi..Ne istesen yapıldı.. Sen artık kime neyi yaptırabileceğini ve nazının kimlere geçtiğinin farkına daha iyi vardın..

Dışarıda yürürken artık elimizi tutmak istemiyorsun..Tamam bu olacaktı özgürlük isteyecektin ama bu kadar çabuk değil be annecim..
Serseri kurşun gibisin ne ne tarafa gittiğin belli ne ne yapmak istediğin..Sana dokunmamızı bile istemiyorsun dışarıda yürüken.. Seni kim sevse laf atsa onun peşine takılıyorsun.. Hani yabancılardan korkardın sen?? dışarıda kimseden korkmuyorsun..Ama evimize gelen misafirlerden çekiniyorsun :))

Dans etmeyi çok seviyorsun.. Hemen alkış yapıyorsun bir de sol elin havada eller havaya yapıyorsun :))
Dün ilk defa kendi CD ni izlemek istedin.. Bana bir şekilde istediklerini anlatıyorsun.. Kumandayı alıp getirdin.Televizyonu ve dvd yi işaret ettin.. Dvd nin açılış ekranını gördüğünde de beni alkışladın..Çünkü anne seni anladı :)))

Yemeklere de su ya da aynı kelimeyi kullanıyorsun. "Bu"
Çokkkk nadir de olsa "ınne" ya da "nnne" diye bana sesleniyorsun..
Geçen gün bir de babaya bakarak "bı bı " dedin.. Bu da bence baba demekti :))
Güzel ve iyi yaptığın herşeyde bizden alkışlayıp onaylamamızı bekliyorsun..

Yürümeyi aştın hedefe kilitlendiğinde koşuyorsun bile.. Desteksiz ayağa kalkmaya da başladın.. Önce po.po havaya eller yere ve hoopp bora yürüyor.. :))
En favori oyunların küpleri üst üste dizmeye çalışmak ve babayla evde kovalamaca oynamak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder