Cuma, Mart 04, 2011

Sergimiz Açıldı!!!!


Bora'nın okulunda Sergi açılışları vardı.. Bu yıl yaptıkları çalışmaları biz veliler için sergilemişler.. Öncesinde de çocukların küçük bir oyunları olacaktı..

Biz anneleri önce sınıfa aldılar. Sonra çocuklar sıra olmuş,geldiler.. Hepsi bizi sınıflarında görünce şaşırdılar.. Hel Bora tam bir şok yaşadı.. Benim yanıma gelse mi gelmese mi ? Bilemedi.. Kararsız kalınca da birden ağlamaya başladı.. Gel sarıl anneye deyince iyice işi abarttı.. Coştu.... Ne oyuna katıldı ne onları izlemek istedi..

Onunla diğer sınıflarına geçtik..Orada benimle olduğu için çok mutlu oldu.. Oyuncakları çıkardı raflardan "otuyttt" (otur) buyurdu, oynayalım istedi.Biraz oynadık..Sonra "Haydi yaptığın resimleri görmek istiyorum.Aşağıya inelim arkadaşlarınla" dedim,kabul etti..Neşe ile indik..

Çok ilginç ve güzel çalışmalar yapmışlar..Öğretmenlerine teşekkür ettik.. Her projenin önünde resim çekeyim istedim ama ne mümkün..Bora zıp zıp tavşan.. :)))
Resimde gösterdiği rokete de sürekli "Dünya" dedi ..

Çıkacağımız zamanda yemeğe gidiyoruz dedi öğretmenleri ve hepsi birbirlerinin arkasına dizilip merdivenlerdne tırtıl gibi çıktılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder