Salı, Haziran 28, 2011

2011 Yaz Tatili 1. Bölüm

Yine yeniden uzun bir aradan sonra özet geçelim..
2 Haftalık uzun bir tatil yarattık kendimize.. Eş,dost ve akraba ziyaretli ve bol bol park kovalamacalı bir tatildi bu..
Deniz tatilimizi Ağustos ayına saklıyoruz.. Hem daha sakin olmasını ümit ediyoruz hem de dede-anneanne-teyze hep birlikte olalım diye..

Bursa da ilk gittiğimiz gün saçları traş ettirelim de Bora'cık rahatlasın dedik.. Kuaför maceralarımız kabus gibi olduğundan evde anneanne-dede biz deneyelim dediler.. Ve macera başladı.Benim korktuğum kadar büyük bir kriz olmadı..Kısminen daha rahat ama yine de ağlamalı bir kesim oldu..
Sonrasında Bora'ya çok garip geldi(biz daha zor alıştık,uzun saçlarından sonra bambaşka bir çocuk oldu)..
O çok beğendiğini söyledi her fırsatta..Çünkü rahatlamıştı..Sıcak günlerde eskisi kadar çok terlemiyordu..


Bir de Facebook da okuryatar sitesinden bir de kitap kazandık.. SAKIZ AĞACI adında.. Çok güzel bir kitap..Önce ben okudum..Bayıldım hikayesine..
İçindeki resimleri de kolaj biçminde..

Gönderilen paketin içinden bir de çok lezzetli bir hediye daha çıktı..Süper bir elma şekeri..

Bursa da annem-kız kardeşim bir günü kendimize ayırdık..Bora babası ile takıldı.. Bizde eski günlerdeki gibi hep gittiğimiz bir çay bahçesinde simit çay yaptık :))

İzmir de kordonda yürüdük.. Kuşları kovaladık.. Bora kordon boyunca koştu.. Sonrada liman yanındaki parkta ilk defa 22 ye kadar oynadı..


Bu tatil Bora için çok faydalı oldu.. Bol bol koştu, oynadı,arkadaş edindi..En önemlisi de dil gelişimi büyük farkla ilerledi..

Okulda öğrendiği tüm şarkıları ara ara söylemeye başladı.. Daha düzgün ve belirgin konuşmaya başladı..

Bir de artık arabada arkada tek başına seyahat etmeye başladı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder