Çarşamba, Kasım 04, 2009

Oyun Grubu

Bugün oyun grubunda Bora daha girişken davrandı..İkinci buluşma ve 4 çocuktular.. sıkıldığı için mi yoksa oyun saati onun uyku saati olmasından mı arada gelip bana sarıldı.. top havuzu Bora nın favorisi oldu.. "Haydi hep beraber koşalım" diyorlar Bora yarı yolda top havuzuna yöneliyor.. Orada çığlıklarıyla coşuyordu..

Bir de sandalyede oturma işini çok sevdi.. Masanın baş köşesine geçip önüne ne getirecekler diye heyecanla bekledi.. Masada çalışmak hoşuna gitti sanırım..Gitme saati geldiğinde Bora nın yüzü asılıyor .. :( Hatta biz gidiyoruz dedik babasıyla ama bizimki oralı bile olmadı.. Bize bay bay yaptı..

Tahminimden daha çabuk alıştı ve kaynaştı.. Diğer çocuklar arada annelerini gözetlerken Bora oyun ve oyuncaklarla ilgileniyor.. şimdilik bana çok bağımlı değil.. Umarım hep böyle olur..
onlarla ilgilenen ablaları da Bora nın yaşıtlarından daha olgun olduğunu söylüyorlar.. Çok çabuk kanıksadı..Hiç ortamı yadırgamadı..

Bugün dans ettiler , kendi müziklerini yaptılar , pastel boyalarla resim çizdiler.. hikaye dinlediler ve en önemlisi oyuncakları paylaşmayı öğrendiler..Birlikte oyun oynamanın güzelliğini keşfediyorlar..

1 yorum:

  1. cnm cok seviindimm beniim cocugum yok ama 8 aylık krese baslayan bir bebek olarak cok faydasını gördüm bu tür oyun kurmalarıın..sevgiler

    YanıtlaSil