Cuma, Mayıs 14, 2010

Tatil , Saç Kesimi , Oyun Grubu


Bu resimler baya bir zaman önce çekildi..Bora'nın temizlik aşkını anlatıyor.. Saçlar daha traş edilmemiş..









Yazmadığımız arada Bora'nın saçları kesildi hatta kestiremedik direk traş ettirdik.Havalar ısındığından ve kendi yemek yemeye gayret ettiğinden beri uzun ve gür saçları benim başıma bela olmuştu..Her yemek sonrası banyo faslı ve sonrasında aman banyo yaptık saçlar daha tam kurumadı, dışarıya çıkamayız dertleri böylece bitti..Şimdi yıkıyoruz çıkıyoruz çünkü ben daha Bora'yı giydirirken saçları kuruyor.

Bu arada önce Bursa daha sonra İzmir yaptık..Babanın doktor kontrolleri için hem de ufak bir tatil yapalım diye.. Kuşadası, Aydın , Selçuk,İzmir , Akhisar baya baya gezdik..Seninle yolculuk ilk zamanlar beni çok zorladı ama son günlerde iyice duruma alıştın..

Aşağıdaki resimlerde artık bahçede olan oyun grubunuzda çekildi.. Seni oraya bıraktığım her sabah içeri girmek istemiyorsun.Haklısın hava çok güzel dışarıda da bu kadar oyuncak varken ne diye kapanasınız ki içeriye değil mi??
Kaydıraklar favorin..Salıncak da öylece durup sallanmak seni pek sarmıyor..Kaydırak merdivenleri ve kaydıraklar senin için en iyi oyuncak..







Bu pastayı benim canım istedi diye almıştık..Ama bir de baktık ki senin 20.ay bitimine denk gelmiş..Son günlerde bir kitabındaki pastayı da sürekli soruyordun bize.Bizde "iyi ki doğdun Bora" şarkısını söylüyorduk..Bu pasta da üstüne çok iyi denk geldi..Sana mum üflettik..

Bir de bu pastanın sayesinde üçümüzün hayatını etkileyecek bir olayı da kutlamış olduk....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder