Çarşamba, Nisan 06, 2011

Bora’nın kitapları

Bu haftanın favori kitabı Atakan serisinden “Atakan televizyon seyretmek istiyor”

Aynı Bora.. Bora da son günlerde Cd izleme olayını abartmıştı..birkaç kez okuduk kitabı..Hem cdleri unuttu hem de kitap okumanın tadını iyice aldı.. Artık her akşam ve sabahları mutlaka kitap okuyoruz..Hatta artık o bize olayları resimlerden anlatıyor..

Kitap, çok fazla televizyon izleyen bir çocuğun bir gününü anlatıyor..Arkadaşı eve yeni cd sini birlikte izlemek için geliyor ama tv bir anda bozuluyor..Onlarda önce bahçede sonra da Atakan’ın odasında kendi hayal güçleriyle yeni oyunlar kurarak eğlenceli vakit geçiriyorlar.. Bora’nın kahramanı son günlerde “Atakan” serinin birkaç kitabı daha elimizde

Bir diğer teki “Atakan geceyi anneannesiyle geçiriyor”

Anne-babası birkaç günlüğüne şehir dışına gidiyorlar..Atakan’a da anneannesi göz kulak oluyor..Birlikte eğlenceli vakit geçiriyorlar..Geçen bir gecelerini anlatıyor..Bora buna da hayran.Çünkü anneanne-dede evinde çok mutlu…Ve onları çok fazla göremediği için onlara özlemi çok fazla..

“Atakan süpermarkete gidiyor” bizdeki versiyon “atakan kanguruya gidiyor” ) Bizde marketler hala “kanguğuu”" )

Bu özellikle markette sürekli koşup tek başına dolaşmak isteyen Bora için süper..Atakan markette annesini beklemeyip köpeği için mama aramaya gidiyor..Ama mama reyonunu bulamadığı gibi kayboluyor.. Bora ‘ya da sürekli bizden ayrılmamasını öğütlüyoruz ama o markette özgürce koşup dolaşmak istiyor..Bu kitap bir nebze olsun iyi oldu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder