Pazar, Mayıs 24, 2009

Bir hafta sonu daha bitti!!!

Havaların güzelliğinden hiç evde oturasımız yok.. Hatta haftaiçi bile eşim öğleden sonrarı arayıp yürüyüşe gidelim mi teklifinde bile bulunuyor..İşler güçler hiç umrumuzda değil...

Bora mızda gezerken bizi hiç üzmüyor..(Maşallahhhh tü tü tü tü )
Dün sabahtan güzel bir yürüyüş yaptık ve ardından i.kea gezisi.. Bora oradaki baharatlı köfteleri çok beğendi..Kendi mamasını gözü görmedi.. Bir de karnı doyduktan sonra pusetinde mışıl mışıl uyudu.. Bugünlerin favori uyku çeşidi zaten bu oldu.. Anne ya da baba Bora yı pusete koyacak ve hiç durmadan yürüyecek..:))) Durduğun an da uyanıyor beyfendi...Umarım bu puset olayına çok fazla alışmaz ve kendi yatağında uyumaya devam eder...Bu zamanlarda çok çabuk alışkanlık kazanıyorlar diye okumuştum..Bir de bugünlerin fiks yemeği Semizotu :)) Ben hem çok faydalı hem de şimdi tam zamanı diye bol bol pişiriyorum..Oğlumda afiyetle yiyor...

Bu günde ne yapsak ne etsek derken kuzenlere gitmeye karar verdik.. Çok da iyi ettik..Ne zamandır görüşmüyorduk..Bora ve oğulları Ege süper anlaştılar.. Ege 4 yaşında ve Bora ya çok güzel abilik yaptı..Bora da Ege nin her hareketine kahkahalarla güldü.. Çocuk çocuğun aynasıdır derler..

Ordan da bir alışveriş merkezine gittik ve Bora için mama alışverişi yaptık..Orada özel bir okulun tanıtımı yapılıyordu..Bora için henüz erken ama çocuklarla beraber olmaktan çok hoşlandığı için en erken başlama yaşlarını öğrenmek istedik.. Bora daki enerjiyi gördüklerinden istersek benimle birlikte birkaç deneme dersine Bora yı da dahil debileceklerini söylediler.. Eylül de yazlık dönüşü bu işe el atacağız..


Bora ,Ege nin doktor seti oyuncağındaki gözlüklerle aynı "k.üçük hüdaverdi" gibi oldu.. bir de gözlük takıldığında gözlerini kapatmasa çok daha iyi olacak.. Yaz için güneş gözlüğü almaya niyetlendiğimzde de gözünde hangi gözlüğü denesek bizim oğlan gözlerini sımsıkı kapatıyor, açmıyor... Bu yüzden bu yaz sadece şapka ile güneşden Bora'yı korunmaya karar verdik...





Bu hafta ortasında bizde yollara döküleceğiz ve Bursa ya gideceğiz.. Benim geçen hastalığımda doktorum bir ay sonra kesin yine geleceksin ve kan testlerini tekrar yapacağız dedi.. Hem bu yüzden hem de Dede ve Anane Bora yı çok özlediler..
Bursa daki işleri bitirince de eşimin memleketi Aydın a gitmeyi planlıyoruz.. Havalar daha fazla ısınmadan ve Erik zamanı geçmeden :)) dalından erik yemek için. :)))
Bu yüzden şimdiden elimde defter kalem.. Bavula girecekler listesi yapıyorum.. Belki oralarda yüzme şansımız bile olur:)))

Dönüşümüzde de Bora nın son kontrolleri ve eşimin işlerini yoluna koymasından sonra Haziran sonu gibi yazlığa geçmek niyetindeyiz... Bora bu yaz suyun sadece musluktan akmadığını ve içinde yüzüldüğünü de öğrensin diye :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder