Pazar, Mayıs 17, 2009

Haftasonu Gezmeleri ve Gelişimin...

Canım oğlum artık 8.ayını bitirdin.. Artık büyüyorsun ve sanki biz senin hızına yetişemiyoruz.. Etrafta micinicik bebekler gördüğümüzde babanla göz göze geliyoruz..Bir kaç ay önce Bora mızda bu kadar küçüktü ve ne zaman büyüdü diyoruz..

Hergünün ayrı güzel ve yeni yeni numaralarınla geçiyor.. Bugünlerde sana dil çıkarıyorum , sende arkasından sanki utanılacak bişi yapıyor gibi saklı saklı dil çıkarıyorsun sonra da gülüyorusun.. :)))

Artık bana olan bağlılığın iyice artıyor.. Beni görmezsen oyuncaklarınla çok güzel oynuyorsun ama beni gördüğün an kucağıma gelmek için türlü numaralar çekiyorsun..

Yatağının kenarlıklarına tutunup ayakta durmak seni çok mutlu ediyor.. Daha kendi kendine totonu kaldıramıyorsun.. Ama çok yakında ayaklanacaksın gibi...

Dışarıya çıktığımızda ilgiyi kendi üzerine çekmeyi çok iyi biliyorsun..İnsanlara kendini sevdiriyorsun..Ve mutluluğunu onlara gösteriyorsun.. Hatta geçen gün bir mağazada mankene de aynı numaraları yaptın ve karşılık alamayınca şaşkın şaşkın yüzümüze baktın.. :)))

Kahvaltını ve diğer yemeklerini artık mama kıvamında değil küçük parçalar halinde yiyorsun..




Fuat amcasının evinde kameralara pozlar verildi.. Genelde de şımarıldı :))


Bütün gün hem temiz hem de açık havada bol oksijen alınca akşama doğru çok yoruldu Bora.. İlk defa çam ağaçları içinde bol oksijenli öğle uykusu uyudu..


Ördeklerle ilk kez tanıştı.Onların yanına gidip onlarla yüzmek için neler vermezdi..
Ayrıca bugün yılın ikinci dondurmasını da yemiş oldu..


Anne ve babası ile güzel pozlar verdi..Bora da bizde çok mutluyduk..Sürekli etrafa gülücükler saçtı canım oğlum..



Cumartesi günü gittiğimiz güzel yerden fotolarımız..
Bora oradaki güzel yemekleri görünce kendi yoğurduna ya da onun için hazırladığım mamasına bakmadı bile.. O da büyükler gibi yemek yemek istedi.. Babasının yemeğinin suyuna bandırıp verdiği bir dilim ekmek içi.Annesinin köftelerinden birinin yarısı.. Ve patates kızartması yedi... Maşallahh bizim oğlan çok çabuk büyümek istiyor.. Hemen büyüklerin yediklerinden yeyip , kocaman olmak istiyor..


Bora ya Turgay abisi ve Narin ablasının hediyesi cell-Bora şapkası...



Bora dan uyku manzaraları.. Bugüne kadar kendi kendine yatağında totoyu devirip uyuyan çocuk gitti..Yerine yastığıyla yatağıyla kavga etmekten yorulup sızan çocuk geldi.. Uyku pozisyonumuzda aynen bu.. Bazı geceler de ayağını korkulukların tahtalarına sıkıştırıp kurtaramayınca başlıyor son sesden ağlamaya...
Kenarlarında koruyucu olsa da nafile çünkü Bora onlarla da kavga ediyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder