Pazar, Ocak 24, 2010

Bizim eve nezle ve miskinlik hakimmm

Haftasonu kar dolayısıyla eve kapandı çok kişi..
Cumartesi sabahı için önceden yapılmış bir program olmasa bizde iki günü evde yatıp yuvarlanarak geçirecektik..

İlk oyun grubumuzdaki anneler ile bir program yapalım istedik.Neredeyse bir aydır buluşacaktık ama bir türlü fırsat olmadı.. En sonunda Zu.Zu cafe nin kahvaltı etkinliği facebook daki mesaj kutusuna iletilene kadar..
Program hafta içi yapıldı..Bu buluşmaya babaları da dahil ettik.İyi ki de onlar da katılmış..Biz büyükler kahvaltımızı ederken çocuklar oyun odasında kudurdular.. Bizler bol sohbetli bol kahkahalı zaman geçirdik..

Anneler zaten birbirimizi iyi tanıyorduk babalarda birbirleriyle iyi anlaşınca hemen yeni programlar ortaya atıldı..

Öğlen gibi kar iyice şiddetlenmişti..Hepimiz yüzümüzdeki gülücüklerle ayrıldık.. Hemen en kısa yoldan sıcacık rahat huzurlu evimize attık kendimizi.. Bora günün yorgunluğu ile 3 saat uyudu..Daha da uyurdu ama ben müdahale ettim..:))
Bugün de sabah kar yağışı son hızla devam ediyor.. Bora arada merak edip perdelerin altından cama gidip dışarıyı seyrediyor.Sonrada bize dönüp gülümsüyor.. Daha tam karın ne olduğunu anlamadı..Burnu akıyor ve öksürük devam ediyor diye onu kar la pek haşır neşir etmedik..

İlaç kullanmıyoruz öksürük ve nezle için.Allah a şükür ateş çıkmadı.Sadece ıhlamur, sıcak çorbalar ve burun açmak için spreylerle geçiriyoruz..

Bu dakikalarda baba ve Bora mışıl mışıl uyuyorlar.. Anne de elinde meyve çayı dışarıda yağan kara bakarak bu satırları yazıyor..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder