Salı, Mayıs 12, 2009

Bora ve Günlerr


Bugün Bora ve bizim için yaptığım leziz köy ekmeği...
Biz çok beğendik babasıyla umarım Bora da beğenir..
Bebe bisküvisi ile mama yapmaya içim pek el vermiyordu.Sanki fazladan kilo yapar gibi geliyordu.Çünkü bir kış ben bebe bisküvisine fena dadanmıştım ve sonucu bana gani gani kilo olarak dönmüştü.. Bora da bu yüzden fazla kilo almasın istediğimden denedim bakalım ekmek olayını..


Bu resimde daha Bursa da çekilmişti.. Enginarla ilk tanışması.. Çokk da beğendi beyefendi.. Afiyetle yedi maşallahh


Bursa da banyo sonrası saçları horoz ibiği modelinde Bora..


Bugün bir de ilk fast food deneyimini de yaşadı..Patates kızartması ve tavuk yedi..
Evde benim yaptığım pürelerde iyyykk diye öğüren velet , kızarmış patatesleri ve tavuğu yerken hiç zorlanmadı.Ağzında evirdi çevirdi lüpp mideye.. bir de yan masada oturan bayana da çapkın bakışlar attı..Bayan da bizimkine öpücük attıkça bizimki coştu kurlara başladı... Şeytan tüyü var bizimkinde..

Bu ara Bora dillenmeye başladı.. Sevinse de bir şeylere kızsa da sürekli adedeeee hadedede gibi kelimelerle söyleniyor..
Oyuncakları ile de konuşuyor bu şekilde.. Arada aynı seslerle ona karşılık verince çok seviniyor..Herhalde annem beni anlıyor diyordur... :)))

Daha emeklemeye başlamadı ama popo üstünde halıyı turluyor.. Emekleyecek gibi pozisyon alıyor ama göbeğin üstünde buluyor kendini..Sonrada eski haline gelemiyor ve başlıyor mızıklanmaya..

Oyuncakların içinde bugünlerdeki favorisi Defne den bize devredilen akti.vite masası.. Onunla her şekilde oyalanıyor.. Daha ayaklarını takmadım..Yerde oynuyor..Arada ayaklarını takıp öyle oynaması için teşvik ediyorum ki bizimki de ayakta durmaya başlasın...
Halının üzerine bir battaniye serdim onun üstüne de çarşaf.. Beyefendinin totosu yumuşak yer görsün diye.. Bugün ilk defa koltuğa tutunup ayağa kalkmaya çalıştı..Başarılı olamadı ama nasıl başardıysa koltuğun altına girdi... Sonrada koltuğa kızdı...
Mama olayımızda bugünlerde tam seyirlik.. Tabaktaki mama bitince çok sinirleniyor..Ya da yemek arasında ben masadan kalkarsam mama vermeye ara verirsem başlıyor ağlamaya....

3 yorum:

  1. bizim salonumuz da hiç toparlanamıyor bu aralar küçük bey yerlerde gezinmeye başladı ya yerlerde çarşaflar,pazenler kol geziyor malesef.neyse beyfendilerin totoşları rahat etsin yeter!bora da çok tatlı maşalah annesi benim yerime sıkıver o totoşunu;))

    YanıtlaSil
  2. cansucum ya ilk yazılarını okudum da canım benim ne kadar çok istemişsin miniğinin gelmesini!neyse çok şükür gelmiş Allah isteyen herkese nasip etsin!annelik gerçekten çok güzel bi duygu bende hergün şükrediyorum rabbime,Allah evlatlarımızı bize bağışlasın...

    YanıtlaSil
  3. Paçoz cum canımm.. Evet ben Bora yı çok istedim..Allaha şükürler olsun sağlıkla kucağımıza aldık.. Bazı günler düşünüyorum geçen günleri... Neler yaşamıştım..Ama Allaha şükür Bora artık bizimle ve çok mutluyuz..

    Ev varsın dağılsın..Ortalığı mok götürsün.Hiç umrumda değil..Yeterki evimizde Bora nın kahkahaları olsun..Bol bol gülsün,eğlensin..
    Senin Uşakları da sen benim için muckkkk diye öpp..
    :))))

    YanıtlaSil