Pazartesi, Şubat 08, 2010

Hastalık...Hastalık...Hastalık...

Bora'nın ishal halen tam gaz devam etti bugün..
Haftasonu ishal kesilmediğinden bugün doktor yolunu tuttuk..Doktor soruyor :
- Ateş var mı ?
- Yok
- Halsizlik?
- Yok
- Kusma?
- Yok
Ne var sadece ishal..Karnında burulma, yok. Bora son sürat harekliliğine devam.Tırmanıyor ,koşturuyor.. Ne biçim ishalse bu..

Evde baba da aynı hastalıktan muzdarip olunca doktor büyük ihtimalle şebeke suyundan kaynaklanıyor dedi..Ka.ka için test istedi ama Bora'nın hastanede yaptığı iki ka.ka da laboratuar tarafından beğenilmedi..İlki susuzmuş,ikincisi de fazla sulu :))) Testi es geçip ilacımızı alıp eve geldik..
Ee tabi bu kadar zaman ishal olur da pişik olmaz mı.. O da çok feci... Bora poposunun üstüne oturamıyordu taa ki Desitin denen mucizevi kremi alıp 3 kez sürene kadar.. Kokusu berbat.. Benim de zaten midem hafif hafif bulantı sinyali veriyordu bu kremin kokusu da üstüne tuz biber oldu.. Hala burnumda koku..

Doktorumuz suya karıştırıp içilecek bir toz verdi..Bugün ilk kullandık ve bingo 4 saattir ka.ka yok.. Umarım aldatmaca değil kalıcı iyileşmedir..

Yeniden Bora'nın içtiği hazır alınan sular kaynatılacak doktor öyle dedi..Bizim de bir süre aynı şekilde su içmemizi önerdi..Yemekler de dahil herşey hazır su ile hazırlanacak..

Bakalım inşalah geçer bu illette..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder