Salı, Şubat 23, 2010

Hayırlısıyla Geçsin İnşallahh

Çok yoğun ,biraz da stresli günler geçiriyoruz..
Haftasonu doktor ziyareti için Bursa-İzmir yollarındaydık.Cuma günü Bursa ya gidip oradaki bir doktor ile görüştük..Ertesi sabah 6 da yola çıktı anne ve baba.Bora anneannesi ile Bursa da kaldı..İzmir deki doktorumuzla da konuşup gece yine Bursa'ya döndükk..Çok yorulduk ama babanın kafasındaki "Acaba?"lar sona erdi..Ameliyat olmaya karar verdi..
Pazar günü de koşturmaca ile yine İstanbul..Pazartesi ameliyat günü alındı.Cuma sabahı babamız ameliyat oluyor..Allah şifa versin inşallahh..
Biz bu kadar doktor ile görüşünce bir de doktorlardan ameliyatı yapacak olan üro.loji doktoru olunca Bora'nın sünnet olayını da konuştuk..Baba iyileşince hemen Bora'mız da sünnet olacak..
Sün.net işinde ya 2 yaşına kadar ya da 6 yaşından sonra öneriyormuş doktorlar..Ben 2 yaşına kadar olsun istedim..Bizim milletimizde saçma sapan sün.net hikayeleri meşhurdur.Boşu boşuna böyle salakça bir olay yaşamasın istiyorum..Düğün,eğlence,tören kısmı da 2-3 yaş civarında daha rahat olacaktır..

Bora'nın bugünlerde anne aşkı gün yüzüne çıktı..Gelip sarılıyor,öpücük veriyor,sürekli kucağımda ya da oyun oynarken yanımda olmak istiyor..Bir de ağzında sürekli "annnne" sözü.. bir ara "babbba"ya takmıştı..Cumartesi anneannesi ile baya gezip tozmuş beyfendi bu arada da "annane "demeyi öğrenmiş..
Bir de unutmadan geçen sabah da "mamma vee" dedi..
Ulaşamayacağı bir yerdeki şeyi istiyorsa gelip elimizi tutup bizi oraya götürüyor..VE "veeeee vee" diye istediği şeyi işaret ediyor..

Bende bu arada hem ders çalışmaya gayret ediyorum hem de evdeki düzeni sağlamaya.. Biraz fazla yoruluyorum bugünlerde ama babası ve Bora iyi olsunlar gerisi kolay...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder